Seinäjoki Areena

Tapahtumat

Etusivu | Tapahtumat

Seinäjoki Areena mahdollistaa mittavien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. A- ja B- hallin tilat yhdessä tai erikseen muodostavat kokonaisuuden, missä on hyvä järjestää esimerkiksi messut, seminaarit, juhlat, liikuntaturnaukset tai konsertit. Tapahtuma-alustaa on noin 13 000 neliötä. 

Areenatila A-halli 

A-hallissa on tapahtuma-alustaa noin 7 800 m2. Tilan leveys on 72 m ja pituus 108 metriä. Tilan voi jakaa kolmeen osaan osittaisilla väliverhoilla. Tilasta 1/3-osa on liikuntaan soveltuvaa urheilupinnoitetta ja loppu 2/3-osa dynypinnoitettua betonia. Tilaan on mahdollista ajaa sisään raskaallakin kalustolla. Tiloissa on sähkönsyötön pisteitä ja vesipisteitä. Viemäröinti ja tietoliikennevalmiudet kuuluvat myös Areenatilan perusvarustukseen.   

Areenatilan valmiutta täydentää pukutilat 6 kappaletta ja ensiaputilat sekä kaksi noin 100 neliön VSS-tilaa, joissa puku- ja pesutilat. Areena tilaa reunustaa 1350 paikan kiinteä katsomo.  

Lisäksi Areenan kalustoon kuuluu siirrettävät katsomot (yksiköitä 9 kpl), joista voidaan rakentaa toimivat konsertti- tai seminaaritilat henkilömäärän mukaan.  

Tapahtumat: yleiskuva messuilta. Hallissa ihmisiä ja messustandeja.

Areenatila B-halli 

B-hallissa on tapahtuma-alustaa noin 4 000 m2. Vapaan tilan leveys 44 m ja pituus 72 metriä. Tilan voi jakaa kolmeen osaan osittaisilla väliverhoilla. Tilan lattiapinnoite on liikuntaan soveltuvaa urheilupinnoitetta. Tilaan on mahdollista ajaa sisään hallin läpi raskaallakin kalustolla käyttäen ns. rekkaväylää. Tiloissa on sähkönsyötön pisteitä ja vesipisteitä.    

Areenatilan valmiutta täydentää pukutilat 4 kappaletta ja ensiaputilat. Areenan kalustoon kuuluvat siirrettävät katsomot (yksiköitä 9 kpl) ovat käytettävissä myös B-hallin tiloissa.  

Palvelun tuottajat

Seinäjoki Areenassa järjestettävien tilaisuuksien lopputulos syntyy usein monen eri palveluntuottajan toiminnasta. Tilaisuuden koko, laajuus ja vaativuus määrittelevät millaisia asiantuntijapalveluita tilaisuuden vastuullinen järjestäjä tarvitsee tapahtumaansa.  

Alla on eri palveluntuottajien yhteystietoja, joilla on kokemusta toiminnasta Areenassa. Tarvittaessa tilojen vuokraaja Seinäjoki Areena Oy ja tilaisuuden järjestäjä kartoittavat yhteistyössä, mitä muita palveluita onnistunut tapahtuma mahdollisesti tarvitsee.

Ole yhteydessä ja katsotaan kuinka Areena voi palvella juuri sinun tapahtumaasi.

Janne Tullila

Asiakkuuspäällikkö
050 473 7674
janne.tullila@seinajoki.fi