Seinäjoki Areena

Tulevat tapahtumat

Etusivu | Tapahtumat | Tulevat tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Seinäjoki Areenassa järjestettävistä tilaisuuksista.

Tervetuloa Seinäjoki Areenaan
– tapahtumiin – tilaisuuksiin – elämysten maailmaan.

Tiedustelut ja palautteet tilaisuuksiin liittyen suoraan tilaisuuden
järjestäjältä. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä on merkattuna ko.
tapahtumaan.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

 • Oktoberfest Seinäjoki Areena

  19.10.2024 |A-halli

  19.10.2024

  Seinäjoki Areena A-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Oktoberfest saapuu taas Seinäjoki Areenalle!

  Seinäjoki Areenalla järjestetään 19.10. jälleen jättiläismäinen Oktoberfest-tapahtuma. Viime vuonna juhlijoita oli noin 1500 ja tänä vuonna tapahtumaa olisi tarkoitus kasvattaa ja kehittää edelleen.

  Totuttuun tapaan ilta tarjoaa kävijöilleen live-musiikkia, saksalaisia herkkuja, monipuolista oheisohjelmaa sekä laajan valikoiman erilaisia juomia, tietenkään unohtamatta litran tuoppeja. Oktoberfest on ennen kaikkea kaikkien täysi-ikäisten yhteinen kansanjuhla.

  Oktoberfesteillä esiintyy supersuosittu DJ Oku Luukkainen, hervoton bilebändi Bilejuna ja tunnelman kattoon nostattava DJ Alex L. Illan juontaa upea Jane Hölsö.

  Liput tulevat myyntiin elokuussa. Pysyhän kuulolla! 


 • Raskasta joulua

  29.11.2024 |A-halli

  29.11.2024

  Seinäjoki Areena A-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Suomen menestynein joulukiertue Raskasta Joulua täyttää tänä vuonna huikeat 20 vuotta!

  – Nimekkäiden solistien tähdittämä juhlakonserttikiertue saapuu Areenalle marraskuussa.
  – Mukana muun muassa The Voice of Finlandin ennen näkemättömällä yleisöäänimäärällä voittanut Laura Ruusumaa.

  Suomen kiistatta suosituin ja suurin jouluperinne Raskasta Joulua on valloittanut suomalaisia areenoita jo peräti 20 vuoden ajan ollen maamme ainut yhtäjaksoisesti näin pitkään areenoita kiertänyt kollektiivi. Juhlavuoden kunniaksi Raskasta Joulua lähtee loppuvuodesta juhlakonserttikiertueelle, joka kattaa maamme suurimmat areenat.


  Kiertueella on nähty 20 vuotisen matkan aikana lukuisia suosikkiartisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tänä vuonna kiertuetta tähdittää muun muassa syksyllä uuden albumin julkaiseva Antti Railio, tulevalla Vain elämää -kaudella nähtävä Marko Hietala, Elämäni biisi -TV-ohjelmastakin tuttu sekä Yön solistiksi kiinnitetty JP Leppäluoto, TikTakista soolouralle lähtenyt Petra, rockyhtye Brother Firetriben solisti Pekka Heino, Sonata Arcticasta tuttu Tony Kakko sekä ruotsalaisen metalliyhtye Amaranthen heleä-ääninen laulaja Elize Ryd.

  Raskasta Joulua -juhlakiertueella uusina solisteina nähdään tänä vuonna ainakin The Voice of Finlandin historian suurimmalla äänimäärällä voittanut Laura Ruusumaa sekä Reckless Lovesta ja Popedasta tuttu Olli Herman.

  ”Aivan huikea fiilis. Toivoin, että The Voice of Finlandin myötä saisin mahdollisuuden tehdä hienoja musiikkiprojekteja ja nyt yksi iso haaveeni toteutuu”, Laura Ruusumaa iloitsee.


  Ruusumaa kilpaili ohjelmassa Elastisen tiimissä. ”Kun Voicen livelähetysten edetessä ymmärsin Lauran vahvuudet ja osaamisen raskaan musiikin puolella, minulla heräsi haave Raskasta Joulua -rundista. Erkka Korhonen oli katsomassa finaalia ja juoksin kesken lähetyksen hänen luokseen yleisöön ja kerroin, että nyt tulee laulaja, joka sopisi teille mukaan! Voiton jälkeen jatkoimme fiilistelyä ja asiat loksahtivat paikalleen. On mahtavaa, että Laura pääsee seuraavaksi näyttämään taitojaan areenatasolla osana näin mahtavaa kokonaisuutta”, Elastinen summaa.


  Raskasta Joulua -menestyskonseptin kapteeni Erkka Korhonen on myös tulevasta juhlakiertueesta sekä uusista solisteista erittäin innoissaan: ”20 vuotta! Aikamoinen matka on kuljettu ja nyt on mahtavaa ottaa Olli ja Laura mukaan juhlimaan tätä merkkipaalua. On suuri ilo saada heidät mukaan uusina laulajina, sekä tietysti kaikki vanhat tutut! Aikanaan kun aloitin Raskaan Joulun, en olisi ikinä uskonut, että kuljemme tänne asti!”

  Liput myynnissä 31.5. klo 9.00 täällä!