Seinäjoki Areena

Tulevat tapahtumat

Etusivu | Tapahtumat | Tulevat tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Seinäjoki Areenassa järjestettävistä tilaisuuksista.

Tervetuloa Seinäjoki Areenaan
– tapahtumiin – tilaisuuksiin – elämysten maailmaan.

Tiedustelut ja palautteet tilaisuuksiin liittyen suoraan tilaisuuden
järjestäjältä. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä on merkattuna ko.
tapahtumaan.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

 • Antti Tuisku Mayhem-areenakiertue

  21.4.2023 |Seinäjoki Areena

  ANTTI TUISKU JÄÄ TAUOLLE – VIIMEINEN MAYHEM-AREENAKIERTUE KEVÄÄLLÄ

  Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle.

  Antti kommentoi tulevaa kiertuetta:

  ”Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.”

  Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

  Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena

  Liput alk. 49,90€ Lippupisteestä

  Antti Tuisku
  Tapahtuman järjestäjä: Warner Music Live


 • JYMYLENTIS -TURNAUS

  29.-30.4. |A- ja B-halli

  29.-30.4.

  JymyLentis- turnaus 2023 pelataan 29-30.4 Seinäjoki Areenalla. Tervetuloa Pohjanmaan suurinpaan junnulentis tapahtumaan!

  Järjestäjä: Nurmon Jymy


 • LAKEUS KOKKAA

  9.5.2023 |B-halli

  Lakeus Kokkaa -messut ovat hotelli- ja ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma. Täällä verkostoituminen luonnistuu kuin itsestään. Tapahtuma onkin tarkoitettu ravintolayrittäjille, koulu- ja suurkeittiökokeille, keittiömestareille, ravintolatyöntekijöille, leipomo-, kahvila- ja pitopalveluyrittäjille sekä kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille.

  Tapahtuman järjestäjä: Pohjanmaan Expo


 • JARKKO TAMMINEN SHOW

  24.11.2023 |B-halli

  24.11. Showtime klo 19.00

  Seinäjoki Areena, B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Ennenkuulumaton. Loistelias. Viihdyttävä. Isompi, terävämpi ja hauskempi kuin koskaan. Kaikkea tuota on syksyllä 2023 Suomen merkittävimmille konserttiareenoille saapuva uusi Jarkko Tamminen Show.
  Illan ykköstähti, isäntä ja hyväntahtoisen huumorin maagiseen taikaan lapsesta saakka uskonut seremoniamestari on Jarkko Tamminen, joka tuo yleisön eteen yli 30 ikonisinta imitaatiohahmoaan. Parituntisen esityksen aikana estradille Jarkon esittäminä pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Ellinoora, Juha Mieto, Karita Mattila, Michael Monroe ja Amerikan-serkku Donald Trump.

  Kyseessä ei ole yhden miehen perinteinen stand up -esitys, vaan ajankohtaisia uutis- ja julkkisaiheita populaarihistoriaan kekseliäästi yhdistelevä liki 20 henkeä työllistävä kotimainen suurproduktio, jonka vilkkuvien värivalojen ja kirkkaan jättiscreenin loisteessa nähdään myös Suomen taitavimmista muusikoista koostuva nelihenkinen livebändi sekä eri viihdeohjelmista tutut huipputanssijat Marko Keränen, Saana Akiola, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström. Syksyn 2023 Jarkko Tamminen Show on ensiluokkaisesta puhe- ja lauluimitaatiosta, sketsiviihteestä, parodiahahmoista, tanssista ja musiikista koostuva ainutkertainen live-spektaakkeli, jossa on suuren maailman show tunnelmaa.

  Tule, näe, hengästy, hämmästy ja riemastu. On taas aika nauraa.

  Liput ja lisätietoa täältä!