Seinäjoki Areena

Tulevat tapahtumat

Etusivu | Tapahtumat | Tulevat tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Seinäjoki Areenassa järjestettävistä tilaisuuksista.

Tervetuloa Seinäjoki Areenaan
– tapahtumiin – tilaisuuksiin – elämysten maailmaan.

Tiedustelut ja palautteet tilaisuuksiin liittyen suoraan tilaisuuden
järjestäjältä. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä on merkattuna ko.
tapahtumaan.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

 • Meidän rekry 2023

  25.1.2023 |A-halli näyttelytilaosio

  Tervetuloa Meirän Rekryyn!

  Alkuvuoden suurimpiin kuuluva rekrytointitapahtuma MeiränRekry 2023 kokoaa jälleen yhteen eri alojen työnantajat sekä työnhakijat. Tule mukaan verkostoitumaan, keskustelemaan ja löytämään uusia uramahdollisuuksia!

  Tapahtuma järjestetään ke 25.1.2023 klo 13–17 Seinäjoki Areenalla, 2. kerroksen näyttelytilaosiossa A-hallissa. Aiempina vuosina Meirän Rekry-messuilla on ollut tarjolla yhteensä tuhansia työpaikkoja, kymmeniä näytteilleasettajia ja jopa 1500 messukävijää.


 • Pohjanmaan urheilugaala

  4.2.2023 |B-halli

  13. Pohjanmaan Urheilugaala 4.2.2023 klo 19.30–02.00

  Seinäjoki Areena, B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Tule juhlistamaan vuoden 2022 maakunnan urheiluhetkiä kanssamme menneeltä kaudelta! Nämä hetket ovat syntyneet urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta taustajoukkojen ja valmentajien merkittävää panosta unohtamatta.

  Illalliskortin hinta on 70,00 € / hlö.

  Ilmoittautuminen gaalaan päättyy keskiviikkona 25.1.2023.

  Lisätietoa ja illalliskortit täältä!


 • Naisten pesäpallon halli-sm

  4.2.-5.2.2023 |A-halli

  Toukokuun sarja-avaus siintää jo silmissä, mutta pesiksen puuttuminen arjesta alkaa näkyä jo kovemmallakin fanilla. Tähän tuskaan löytyy onneksi helpotusta, kun hallipelit piristävät pitkää kevät-talvea. 

  Naisten Halli-SM alkulohkon pelit pelataan Jussittarien osalta Seinäjoella Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Lauantaina 4.2 vastaan asettuu Vaasan Mailattaret ja sunnuntaina 5.2 kiilaan juoksee Jussittarien seuraksi Lapuan Virkiä. Molemmat pelit alkavat klo 13 ja otteluihin on 10€ sisäänpääsymaksu.

  Jussittarien kevään harjoitusotteluihin ja Halli-SM alkulohkon peleihin pääset myös Jussittarien kauden 2023 kausikortilla.


 • Antti Tuisku Mayhem-areenakiertue

  21.4.2023 |Seinäjoki Areena

  ANTTI TUISKU JÄÄ TAUOLLE – VIIMEINEN MAYHEM-AREENAKIERTUE KEVÄÄLLÄ

  Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle.

  Antti kommentoi tulevaa kiertuetta:

  ”Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.”

  Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

  Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena

  Liput alk. 49,90€ Lippupisteestä

  Antti Tuisku
  Tapahtuman järjestäjä: Warner Music Live