Seinäjoki Areena

Tulevat tapahtumat

Etusivu | Tapahtumat | Tulevat tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Seinäjoki Areenassa järjestettävistä tilaisuuksista.

Tervetuloa Seinäjoki Areenaan
– tapahtumiin – tilaisuuksiin – elämysten maailmaan.

Tiedustelut ja palautteet tilaisuuksiin liittyen suoraan tilaisuuden
järjestäjältä. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä on merkattuna ko.
tapahtumaan.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalvelulla ei ole valmiuksia eikä oikeuksia
vastata tilaisuuksia koskeviin tiedusteluihin.

 • OLO – Seinäjoen hyvinvoinnin ja vapaa-ajan messut

  9.-10.9.2023 |A-halli

  Seinäjoelle uudet ja toivotut messut!

  Seinäjoki Areena ja Seinäjoen Maila-Jussit järjestävät Seinäjoki Areenalla 9.-10.9.2023 hyvinvoinnin ja vapaa-ajan messut. Messuilla tulee olemaan asiaa ja näytteilleasettajia hyvinvointiin, liikuntaan, vapaa-aikaan ja kulttuuriin liittyen. Myös alueen urheiluseurat ovat kattavasti esillä.

  Hyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyviä messuja on toivottu ja ihmiset ovat yhä enemmän kiinnostuneita kyseisistä aiheista.

  Esite ja lisätietoa osastopaikoista täältä!

  Osastopaikkojen varaus ja lisätietoa:

  Tuomas Ylevä, toimitusjohtaja, Seinäjoki Areena Oy
  puh. 050 322 9246, tuomas.yleva@seinajoki.fi

  Janne Tullila, asiakkuuspäällikkö, Seinäjoki Areena Oy
  puh. 050 473 7674, janne.tullila@seinajoki.fi

  Tapahtuman järjestäjä: Seinäjoen Maila-Jussit ja Seinäjoki Areena Oy


 • KÄSITYÖmessut 2023

  6.-8.10.2023 |A-halli

  Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen tuotevalikoimaan.

  Monipuolinen ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näyttelyt ja näytökset sekä asiantuntevat luennot ja asiantuntijoiden haastattelut inspiroivat ja mahdollistavat meitä jokaista rohkeaan ja persoonalliseen lifestyleen.

  Inspiroidu taitavista ja persoonallisista tuotteista ja tule tekemään ostoksia!

  Messut avoinna

  pe klo 11-17
  la klo 10-17
  su klo 10-16

  Tapahtuman järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy


 • JARKKO TAMMINEN SHOW

  24.11.2023 |B-halli

  24.11. Showtime klo 19.00

  Seinäjoki Areena, B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Ennenkuulumaton. Loistelias. Viihdyttävä. Isompi, terävämpi ja hauskempi kuin koskaan. Kaikkea tuota on syksyllä 2023 Suomen merkittävimmille konserttiareenoille saapuva uusi Jarkko Tamminen Show.
  Illan ykköstähti, isäntä ja hyväntahtoisen huumorin maagiseen taikaan lapsesta saakka uskonut seremoniamestari on Jarkko Tamminen, joka tuo yleisön eteen yli 30 ikonisinta imitaatiohahmoaan. Parituntisen esityksen aikana estradille Jarkon esittäminä pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Ellinoora, Juha Mieto, Karita Mattila, Michael Monroe ja Amerikan-serkku Donald Trump.

  Kyseessä ei ole yhden miehen perinteinen stand up -esitys, vaan ajankohtaisia uutis- ja julkkisaiheita populaarihistoriaan kekseliäästi yhdistelevä liki 20 henkeä työllistävä kotimainen suurproduktio, jonka vilkkuvien värivalojen ja kirkkaan jättiscreenin loisteessa nähdään myös Suomen taitavimmista muusikoista koostuva nelihenkinen livebändi sekä eri viihdeohjelmista tutut huipputanssijat Marko Keränen, Saana Akiola, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström. Syksyn 2023 Jarkko Tamminen Show on ensiluokkaisesta puhe- ja lauluimitaatiosta, sketsiviihteestä, parodiahahmoista, tanssista ja musiikista koostuva ainutkertainen live-spektaakkeli, jossa on suuren maailman show tunnelmaa.

  Tule, näe, hengästy, hämmästy ja riemastu. On taas aika nauraa.

  Liput ja lisätietoa täältä!


 • Lasse Hoikka & Souvarit 45 vuotta -juhlakiertue

  2.12.2023 |B-halli

  2.12. Showtime klo 19.00

  Seinäjoki Areena, B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Kai tiedät Souvarit?

  Tänä vuonna tulee kuluneeksi 45 vuotta siitä, kun Lasse Hoikka perusti legendaarisen Lasse Hoikka & Souvarit -yhtyeen Rovaniemellä.

  Juhlavuoden kunniaksi Lasse Hoikka & Souvarit lähtevät nyt mittavalle 16 konserttia sisältävälle kiertueelle lokakuussa 2023. Kiertue käynnistyy Raumalta 13.10. ja päättyy Kempeleelle 5.12.

  Lasse Hoikka & Souvarit -yhtyeellä on takana monia tuhansia keikkoja, miljoonia keikkakilometrejä ja yli miljoona myytyä levytystä. Yhtye tunnetaankin paitsi yleisön suurena viihdyttäjänä, niin myös upeiden Lappi-aiheisten laulujen takaa.  

  Lähde siis mukaan Lasse Hoikka & Souvarit 45 vuotta -juhlakiertueelle, jossa kuulija kuljetetaan ”Pariisista Lappiin”.

  Kiertueen tuottaa : GRAMOFONI OY


 • Keppihevosten sm-kilpailu

  17.6.2023 |A- ja B-halli

  17.6. klo 10.00 – 18.30

  Seinäjoki Areena, A- ja B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

  Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut on Suomen keppihevosharrastajat ry:n järjestämä vuoden suurin keppihevostapahtuma. 

  Vuosi 2023 on tapahtuman 10-vuotisjuhlavuosi!

  Vuonna 2022 tapahtumassa osallisena oli yli 1500 osallistujaa niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tapahtuman tarkoituksena on selvittää vuoden kovimmat ratsukot sekä viihtyä ja harrastaa yhdessä rakkaan harrastuksen parissa.

  Keppihevosten SM-kilpailuihin saavutaan ympäri Suomea sekä ulkomailta asti. Unohtumaton päivä on täynnä kilpailuluokkia, esityksiä, shoppailua sekä tietysti hauskanpitoa. Suomenmestaruudesta taistellaan kolmessa luokassa ja yhteensä kilpailuissa mitellään jopa neljässä eri lajissa!

  Tapahtuma on tarkoitettu niin kanssaharrastajille, lajiin tutustujille, vanhemmille ja lapsille sekä toimittajille. Nappaa siis keppihevonen tai kaveri mukaan ja tule nauttimaan ikimuistoisesta päivästä!

  Liput ja lisätietoa tapahtumasta täältä!