Seinäjoki Areena

Kokoukset

Etusivu | Kokoukset

Seinäjoki Areenassa on yhteensä 14 kokous-tai ryhmätyötilaa. Tilojen henkilömäärät 5-350 henkilöä. Tuhansiin henkilöihin menevät kokoukset onnistuvat A- tai B-hallin Areenatiloissa.

A-halli kokoustilat

Areenan A-hallin kokoustilat ovat aulatiloineen yhteensä noin 1 050 neliötä. Tila jakautuu väliseinillä 1-5 erilliseen tilaan. Pienin yksittäinen tila on 72 neliötä ja suurin 270 neliötä. Muunneltavuus mahdollistaa hyvin moninaisen käytön. Kirjaesittelyt, pienet näyttelyt ja iltajuhlat onnistuvat myös hyvin tiloissamme. Tietoliikenneyhteydet, tilakohtainen äänentoisto ja uusittu kokoustekniikka takaavat onnistuneen kokouksen viihtyisissä tiloissa.

A-halli (kokoustilojen henkilömäärät) | Ravintolapalvelut

Kokoustilat 70A ja 71 A

Identtiset kokoustilat 70A ja 71A ovat noin 70m2 kokoiset modernit tilat A-hallin kokoustilaosiossa. Kokoustiloissa on runsaasti valoa, miellyttävä vaalea väritys ja korkea sisäkatto. Tiloista löytyy tarvittaessa videotykki ja screeni, sekä fläppitaulu. Tiloihin saatavissa siirrettävä äänentoisto.

24 hlö
32 hlö
40 hlö
60 hlö

Kokoustilat 140A ja 141A

Identtiset kokoustilat 140A ja 141A ovat noin 140m2 kokoiset, avarat ja valoisat tilat A-hallin kokoustilaosiossa. Tilojen korkea sisäkatto luo avointa tunnelmaa ja pystyikkunat päästävät mukavasti luonnonvaloa sisälle. Tiloista löytyy erittäin nykyaikainen, langaton ja toimiva kokoustekniikka. Videotykki on todella teräväkuvainen ja tehokas. Tiloissa kiinteä kokousäänentoisto mikrofoneineen.

24
38 hlö
86 hlö
150 hlö

Kokoustila 270A

Kokoustila 270A on Areenan suurin yksittäinen kokoustila, joka on kooltaan noin 270m2. Tilan sisäkaton korkeus on jopa 6,5 metriä ja luonnonvaloa tilaan antaa lasiovet sekä pystyikkunat. Tilassa on nykyaikainen kokoustekniikka ja teräväpiirtoinen videotykki. Tilassa on kiinteä kokousäänentoistotekniikka mikrofoneineen ja headsetteineen. Tilasta löytyy tarvittaessa myös puhujanpönttö.

36 hlö
60 hlö
180 hlö
280 hlö

A-halli Komia-kabinetti

Komia-kabinetti on tasokas diplomaattimallinen tila. Pöydän ympärille mahtuu 24+ 1 henkilöä. Lisäksi tilan sivuilla on tuolipaikat 16 henkilölle. Tilassa on omat wc ryhmät ja naulakkotila. Kokoustekniikka ja äänentoisto ovat valmiina tilassa. Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa tyylikäs sisustus ja tasokkaat tarjoilut.

Kabinetti pohjakuva

25 hlö

A-halli Vitriini-kabinetti

Ravintola Miitin peräosassa on pieni kabinettitila, joka on lounaan yhteydessä vapaasti käytettävissä. Tilaan mahtuu mukavasti 12-14 hengen ryhmä.

14 hlö

B-halli kokoustilat

B-hallin toisesta kerroksesta löytyy viihtyisät aula- ja kokoustilat sekä omat wc-ryhmät. Aula tila on noin 550 neliötä ja soveltuu hyvin vapaamuotoiseen ryhmätyöskentelyyn. Aulassa on vielä kaksi erillistä pientä vitriini-kabinettitilaa, sekä kokoustilat ja diplomaattimuotoinen kabinetti. Aulasta löytyy myös keittiösaareke, johon on helposti tilattavissa maittavat kokoustarjoilut.

B-halli (kokoustilojen henkilömäärät)

Kokoustila B90

Moderni kokoustila B 90 soveltuu 20-60 hengen kokoukseen. Tilan seinänkokoiset ikkunat jokirantaan, antavat piristystä ja luonnonvaloa kokouspäivään. Tilassa nykyaikainen videotykki, sekä iso screeni. Tilaan mahdollista saada tarvittaessa siirrettävä kokousäänentoisto mikrofoneineen. Tilan voi yhdistää osaksi aulatilaa. Kokoustarjoilut järjestyvät mukavasti tilavassa aulassa.

20 hlö
28 hlö
40 hlö
80 hlö

Kuvaja-kabinetti

Kuvaja-kabinetti on diplomaattimallin kokoustila. Pöydän ympärille menee 12-15 henkilöä. Tilan sivuilla on tuolipaikat 6 henkilölle. Tilan kokoustekniikkaan kuuluu langaton kokoustekniikka, sekä kosketusnäyttöscreeni. Tilasta löytyy oma naulakko.

Kuvaja-kabinetti pohjakuva

15 hlö

Vitriini-kabinetit I ja II

B-hallin toisen kerroksen aulatilan yhteydessä on kaksi vitriinikabinettia, jotka ovat varattavissa kokous- ja ryhmätyöskentelykäyttöön. Toisessa vitriini-kabinetissa on 5 hengen pyöreä pöytä ja toisessa kaksi 6 hengen pöytäryhmää.

5 hlö
I kabinetti
6 hlö
II kabinetti
6 hlö
II kabinetti