Seinäjoki Areena

Ravintola­palvelut

Etusivu | Ravintola­palvelut

Seinäjoki Areenan kaikki ravintolapalvelut tuottaa Compass Group Finland Oy.

Areenassa on parhaimmillaan vapaamuotoisessa konsertti illassa palveltu yli 6000 ihmistä. Kolmen lajin juhlaillallinen on toteutettu lähes kolmelletuhannelle asiakkaalle. Areenan ravintolakapasiteetti käsittää yhteensä 13 000 anniskelupaikkaa.

Ravintolapalveluiden tilauksiin liittyvä palvelu tapahtuu keskitetysti Areenan myyntipalvelun kautta.

Ravintolapalvelut: Ravintola Miitti

Areenan A- hallin 250 asiakaspaikan Miitti ravintola toimii avoimena lounasravintola arkipäivisin kello 10.30-13.30. Lisäksi ravintola toimii tilausravintolana yksityistilaisuuksissa ja yleisötapahtumissa – tervetuloa ruokailemaan tai vain kahville viihtyisään Miitti ravintolaan. 

Ravintolapalvelut: Ravintola Eventti

Areenan B- hallin 80 asiakaspaikan Eventti ravintola toimii tilausravintolana yleisötapahtumissa sekä tilattaessa yksityistilaisuuksiin. 

Tilausravintolapalvelut

Miitti ja Eventti ravintoloiden lisäksi ravintolapalvelut toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös Areenan muissa tiloissa. Ravintolapalveluita tuotetaan non.-stop-periaatteella tilausten mukaisesti.  

Juhlat Areenassa

Areenassa juhlit, palkitset, nautit yhdessä isolla tai pienemmällä ryhmällä. Areenan ravintoloitsijan tarjonta on laaja ja laadukas. Tilan tunnelman ja miljöön voit rakentaa juuri sinun juhlan näköiseksi. 

Konsertit – ruokapalvelut

Konserttien yhteydessä ravintolapalveluiden VIP-paketit (ruoka+lippu) myy useimmiten konsertin järjestäjä. Vaihtoehtoisesti konserttien osalta sinua palvelee suoraan Areenan myyntipalvelu, joka voi räätälöidä sinun ryhmällesi sopivan palvelun. 

Konsertit – väliaikatarjoilut

Areenan Miitti ravintola palvelee sinua viihtyisänä paikkana väliaikatarjoilujen osalta. Tilaamalla ennakkoon avecit ja muut tarjoilut varmistat onnistuneen konserttielämyksen itsellesi ja seurueellesi. 

Ravintolapalvelut: Aurinkoterassi

Miitti ravintolan yhteydessä on satapaikkainen ulkoterassi. Terassi sijoittuu etelän suuntaan ja tuo kesäaikaan toiminnallisen lisän ravintolapalveluihin. Esimerkiksi yrityksen henkilökunnan after work- hetki voidaan pitää omalla porukalla aurinkoterassilla.  

Varaukset ja tiedustelut

Ravintolatiloja ja palvelua koskeviin tiedusteluihin vastaa keskitetysti Seinäjoki Areenan myyntipalvelu (p.06 4299130).  Lisäksi sinua palvelee Areenan ravintoloitsija Compass Group Finland Oy:n henkilökunta. 

Compass Group Finland Oy

Areena ravintolapäällikkö 
Marika Pekkola, p. 046 922 4463 
marika.pekkola@compass-group.fi 
seinajokiareena@compass-group.fi