

Ravintola Miitti (A-halli)
Ravintola avoinna arkisin klo 10.30 – 13.30
- lounas tarjolla klo 10.30 – 13.30
Hinnat
Nordic Buffet 12,30 euroa
Keittolounas 10,50 euroa
Lapset 4-10 v. -50%
Eläkeläiset / Opiskelijat 10,80 euroa
Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne. Hyvää ruokahalua!
(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (M) Maidoton, (*) Suomalaisten ravitsemussuositusten mukainen, (Veg) Soveltuu vegaaniruokavalioon, (ILM) Ilmastoystävällinen, (VS) Sis. tuoretta valkosipulia, (A) Sis. allergeeneja
A: allergisoiva, G: gluteeniton, L: laktoositon, M: maidoton, VEG: vegaani, VL: vähälaktoosinen, VS: lisätty valkosipulia *: Voi hyvin
Kysy lisää sopimushinnoittelusta lounaan osalta
Ravintola Miitti, seinajokiareena@compass-group.fi
Compass Group Finland Oy
(y-0873697-9)
PL 201, 00281 HELSINKI
Tervetuloa!


-
viikko 8
Maanantai 17.2.
Kauden runsas salaattipöytä
Paneroitua kampelafileetä (A, L, M)
Ruohosipuliranskankermakastiketta (A, G, ILM, L)
Perunamuusia (*, A, G, ILM, L)
Possua ja nautaa soija-chilikastikkeessa (A, G, L, M)
Kasvisnuudeleita (A, L, M)
Soijaa, nuudelia ja kasviksia kookoksella maustettuna (A, ILM, L, VS)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)Jälkiruoka
Mansikka-rahkakääretorttua (A, L)Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Tiistai 18.2.
Kauden runsas salaattipöytä
Grillattua sitruunabroileria (A, G, L, M)
Tonnikala-pastavuokaa (*, A, ILM, L, VS)
Chili con vege (*, A, ILM, L, M, Veg, VS)
Aiolia (A, G, L, M, VS)
Basmatia (G, L, M, Veg)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)Jälkiruoka
Mariannerahkaa (A, L)Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Keskiviikko 19.2.
Kauden runsas salaattipöytä
Jauheliha-chilitäytettä (*, G, L, M)
Maustettua nyhtökauraa ja kevätsipulia (*, A, G, ILM, L, M, Veg)
Täysjyvävehnätortillaa (A, L, M, Veg)
Tuoretomaattisalsaa (G, L, M, Veg)
Lime-korianteriranskankermaa (A, G, ILM, L)
Pyttipannua (G, L, M)Jälkiruoka
Jäätelöä (A, G, L)Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Torstai 20.2.
Kauden runsas salaattipöytä
Porsaan grillipihvi (*, G, L, M)
Bearnaisea (A, G)
Lohkoperunoita (G, ILM, L, M, Veg)
Jauheliha-perunasoselaatikkoa (*, A, G, ILM, L, M)
Kasvisbolognesetäytteiset paprikat (*, A, G, ILM, L)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)Jälkiruoka
Turkinpippurirahkaa (A, G, L)Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Perjantai 21.2.
Kauden runsas salaattipöytä
Savujuusto-pekonilihamureketta (A, L)
Täyteläistä mustapippurikastiketta (A, G, L)
Yrttipaahdettua perunaa (*, G, ILM, L, M, Veg)
Broileria ja penneä limonellokastikkeessa (A, L, VS)
Vöner-pyttipannua (*, A, ILM, L, M, Veg)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)Jälkiruoka
Limepannacottaa (A, G, L)Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.