Lounaslista
Ravintola Miitti (A-halli)
Ravintola avoinna arkisin klo 10.30 – 13.30
- lounas tarjolla klo 10.30 – 13.30
Hinnat
Nordic Buffet 12,30 euroa
Keittolounas 10,50 euroa
Lapset 4-10 v. -50%
Eläkeläiset / Opiskelijat 10,80 euroa
Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne. Hyvää ruokahalua!
(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (M) Maidoton, (*) Suomalaisten ravitsemussuositusten mukainen, (Veg) Soveltuu vegaaniruokavalioon, (ILM) Ilmastoystävällinen, (VS) Sis. tuoretta valkosipulia, (A) Sis. allergeeneja
A: allergisoiva, G: gluteeniton, L: laktoositon, M: maidoton, VEG: vegaani, VL: vähälaktoosinen, VS: lisätty valkosipulia *: Voi hyvin
Kysy lisää sopimushinnoittelusta lounaan osalta
Ravintola Miitti, seinajokiareena@compass-group.fi
Compass Group Finland Oy
(y-0873697-9)
PL 201, 00281 HELSINKI
Tervetuloa!
-
viikko 47
Maanantai 18.11.
Kauden runsas salaattipöytä
Broilerinpaistia curry-smetanakastikeessa
(A, G, L)
Teriyakikirjolohta (A, G, ILM, L, M, VS)
Kasvispaistosta (G, L, M, Veg)
Tofua, kasviksia ja pähkinää (A, G, ILM, L, M, Veg, VS)
Basmatia (G, L, M, Veg)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Suklaamoussea (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Tiistai 19.11.
Kauden runsas salaattipöytä
Sitruuna-persiljapaneroitua punakampelaa (A, L, M)
Sitruunajogurttikastiketta (A, G, L)
Broileria Kung Po (*, A, G, ILM, L, M, VS)
Butter Mifua (A, G, ILM, L, VS)
Basmatia (G, L, M, Veg)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Mustikkapiirakkaa (A, L) ja
Kardemummalla maustettua kinuskia (A, G, L)
Kahvia / teetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Keskiviikko 20.11.
Talon kauden runsas salaattipöytä
Perinteistä jauhelihalasagnea (A, L, VS)
Broileri Nacho platter (A, L, VS)
Kasvispihvejä (G, ILM, L, M, Veg)
Lime-chiligurttia (A, ILM, L, M, Veg)
Paahdettua rosmariini-valkosipuliperunaa (G, L, M, Veg, VS)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Puolukkavispipuuroa (A, L, M, Veg)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Torstai 21.11.
Kauden runsas salaattipöytä
Maissipaneroitua broileria (G, L, M)
Chilimajoneesia (A, G, L, M, Veg)
Artesaanimakkaraa ja bratvurstia (G, L, M)
Soijaa, nuudelia ja kasviksia kookoksella maustettuna (A, ILM, L, VS)
Perunamuusia (*, A, G, ILM, L)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Vaahtokarkkirahkaa & kinuskia (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
Perjantai 22.11.
Kauden runsas salaattipöytä
BBQ Lihapullia (A, L, M)
Pastacarbonaraa (*, A, G, ILM, L)
Aasialaisittain marinoitua nyhtökauraa (A, G, ILM, L, M, Veg, VS)
Savupaprikalla paahdettuja perunoita (*, G, ILM, L, M, Veg, VS)
Satokauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Karpalo-puolukkakiisseliä (G, L, M, Veg)
Kinuskikermavaahtoa (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.