Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Kokous- ja näyttelytilat

 

Seinäjoki Areenassa on tilaa noin 22000 kerrosalaneliötä. Areenan sisätilat mahdollistavat jopa 15000 hengen tilaisuuden järjestämisen. Näiden lisäksi Areenan pysäköintialueet muodostavat oman kokonaisuuden. Tarvittaessa myös paikoitusalueitamme voidaan käyttää näyttelyalueena.

 

Hallikuva 1.krs

Hallikuva 2.krs

Aluekuva Seinäjoki Areena

 

Areenatila A

 

Areenatila A on noin 7900 neliön messu-, kokous-, juhla-, liikunta- ja näyttelytila. Tilan leveys on 72 metriä ja pituus

108 metriä. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin. Tilan lattiapäällyste

on 2/3-osalta liikuntaan soveltuvaa joustinmattoa.

 

Toinen pääty (1/3) on betonipintainen noin 2500 neliön alue. Areenatilaa reunustaa kiinteä nouseva katsomo, jossa on istuinpaikkoja yhteensä 1350 kappaletta.

 

Tilan vapaa korkeus on keskeltä 21 metriä ja laidoilta 10 metriä. Tilassa on useita sähkönsyöttöpisteitä ja vesipisteitä. Viemäröinti, paineilma ja tietoliikennevalmiudet kuuluvat myös perusvalmiuteen. Kiinteistön jäähdytysjärjestelmä palvelee tarvittaessa myös suurta Areenatilaa. Tilaan voidaan tulla sisään myös raskaalla kalustolla.

 

Pukutiloja on yhteensä kuusi kappaletta. Areenan väestönsuojatilat

muodostuvat kahdesta noin 100 neliön tilasta, joissa on suihkut ja

pukeutumistilat miehille sekä naisille. Tämän lisäksi Areenatasossa 

on EA-tilat sekä muita pienempiä oheistiloja.

 

Areena A-halli (2.krs)  

Areena A-halli (1. krs)

Areena A-halli (sähkö, vesi)

Areenan mallipohjat (kuvat havainnollisia) 

 

Areenatila B

 

Areenatila B on noin 3700 neliön messu-, kokous-, juhla-, liikunta- ja näyttelytila. Tilan leveys on noin 44 metriä ja pituus noin 72 metriä. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin. Tilan lattiapäällyste on  liikuntaan soveltuvaa joustinmattoa. Tilassa myös kaluston purkua sekä tilojen rakentamista helpottava betonikaista nosto-ovineen.

 

Areenatila B:n suunnittelussa on huomioituna nykyajan tarpeet sähkönsyöttöjen, tietoliikenneyhteyksien sekä valaistuksen osalta. Tilassa on pukutilat (4kpl), EA-tilat sekä ns. tuomaripukutilat.

 

Kuntosali sekä juoksusuora löytyvät areenatila B:n toisesta kerroksesta. Ne ovat pääosin urheiluseurojen käytössä oheisharjoitteisiin, mutta antavat yhä paremmat mahdollisuudet tyhy- ja tykypäivien järjestämiseen Areenassa.

 

Areena B-halli (1krs) 

Areena B-halli (2krs) 

Areena B-halli (1krs) (sähkö, vesi) 

Areena B-halli (trussilinjat)

 

 

Kokoustilat (A-halli)

 

Areenan A-hallin kokous- ja aulatilat ovat yhteensä noin 1050 neliötä. Tila jakautuu siirrettävillä väliseinillä 1 – 5 erilliseen tilaan. Pienin yksittäinen tila on 72 neliötä, jossa voidaan pitää vaivattomasti esimerkiksi 20-30 hengen peruskokous.

 

Kokoustilan muunneltavuus mahdollistaa hyvin moninaisen käytön. Kirjaesittelyt, pienet näyttelyt, iltajuhlat, promootiot ja niin edelleen onnistuvat hyvin tiloissamme. Tilassa on tietoliikenne-valmiudet ja tilakohtainen tasokas kokousäänentoisto.

 

Kokoustilat A-halli (henkilömäärät) 

 

 

Komia-kabinetti

 

Komia-kabinetti on tasokas diplomaattimallinen kokoustila Areenan A-hallissa. Kokouspöydän ympärille mahtuu 26 henkilöä ja tilan sivustan ryhmätyöpöydille 16 henkilöä.

 

Tilassa on valmiina langaton tai langallinen kokousäänentoisto sekä silmukkavahvistin. Tilan pysyvä ja moderni av-laitteisto takaa sujuvan laitteiden käytön. Tilan perusvalmiuteen kuuluu langaton tietoliikenneyhteys. Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa tyylikkäät kalusteet ja tasokkaat Fazer tarjoilut.

 

Komia kabinetti pohja 

 

 

Kokoustilat (B-halli)

 

Areenan B-hallin toisesta kerroksesta löytyvät monipuoliset kokoustilat kokouskäyttöön. Pienin yksittäinen tila on viihtyisä kabinetti, jossa voi pitää palaveria 10-16 hengen ryhmällä. Isompaan kokoustilaan sopii kokoustajia 20-60. Aulatilasta löytyy lisäksi kaksi pienempää vitriinitilaa pieniin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi.

 

Kokoustilat B-halli (henkilömäärät) 


 

Kokoustila B90

Toisen kerroksen aulatilassa sijaitseva muunneltava kokoustila soveltuu 20-60 osallistujan kokoukseen, seminaariin tai ryhmätyötilaksi. Kokoustila jakautuu siirrettävällä väliseinällä aulatilaan, joten se on käytettävissä myös osana aulaa. Tilassa moderni videotykki langattomalla kuvansiirtojärjestelmällä.

 
 
Kuvaja kabinetti

Kokoustilassa on valmiina laadukkaat ja modernit av-laitteistot. Kabinetissa kokousten ja palaverien sujuvuuden takaa moderni kosketusnäyttöscreeni, jossa oma suora nettiyhteys. Tilan perusvalmiuteen kuuluu langaton tietoliikenneyhteys.

Kuvaja kabinetti (pohja)

 

 

 

 

 

  

Ravintola Arena (A-halli)

 

Seinäjoki Areenan A-hallissa on tasokas 250 asiakaspaikan kiinteä Arena ravintolatila ja ravintolan yhteydessä satapaikkainen kesäterassi.

 

Arena ravintola palvelee avoimena ravintolana lounasaikaan säännöllisesti arkisin klo 10.30 – 13.30.

 

 

Ravintola Eventti (B-halli)

 

Areenan B-hallissa sijaitsee 90 asiakaspaikan Eventti -ravintola, joka toimii tilausravintolana asiakkaidemme tilaisuuksissa - messuilla, konserteissa, jne..  

 

 

Ravintolapalvelut (A- ja B-halli)

 

Kiinteiden ravintoloiden lisäksi Areenan ravintolapalvelut rakennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös muihin tiloihin. Areenassa on yhteensä reilu 10000 anniskelupaikkaa. Tiloissa on toteutettu lukuisia vaativia yli tuhannen hengen ravintolapalvelun kokonaisuuksia.

 

Ravintolapalveluita tuotetaan non stop – periaatteella tilausten mukaisesti lähtien pienistä kokouksista aina mittaviin juhlallisiin päivällistarjoiluihin. Seinäjoki Areenan ravintolapalvelut tuottaa Fazer Food Services Oy.

 

Ravintola Arena pohjakuva

Ravintola Arena havainnekuva (1) 

Ravintola Arena havainnekuva (2) 

 

 

Areenan piha-alue ja paikoitusalue

 

Areenan lähialueella on paikoitustilaa yli 1000 autolle. Areenan hyvät peruspalvelut mahdollistavat piha- ja paikoitusalueen hyödyntämisen myös näyttelyalueena. Aluetta voidaan käyttää yhdessä Areenan sisätilojen kanssa tai erikseen käyttötarpeesta riippuen. Piha-alueella on jakokaapit sähkönsyötölle ja vesipisteet sekä viemäriliittymä siirrettävälle kalustolle. Alue on kokonaisuudessaan asfaltoitu.


Ulkoalueet

PDF 

 

Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonnan antamat ohjeet alueen pysäköinnistä.  

 

Havainnekuva