Areenan lounas
klo 10.30-13.30

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Kokous- ja näyttelytilat

 

Seinäjoki Areenassa on tilaa noin 15000 kerrosalaneliötä. Areenan sisätilat mahdollistavat jopa 9000 hengen tilaisuuden järjestämisen. Näiden lisäksi Areenan pysäköintialueet muodostavat oman kokonaisuuden. Tarvittaessa myös paikoitualueitamme voidaan käyttää näyttelyalueena. 

 

 

Areena-tila

 

Areena-tila on noin 7900 neliön messu-, kokous-, juhla-, liikunta- ja näyttelytila. Tilan leveys on 72 metriä ja pituus

108 metriä. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin. Tilan lattiapäällyste

on 2/3-osalta liikuntaan soveltuvaa joustinmattoa.

 

Toinen pääty (1/3) on betonipintainen noin 2500 neliön alue. Areena-tilaa reunustaa kiinteä nouseva katsomo, jossa on istuinpaikkoja yhteensä 1350 kappaletta.

 

Tilan vapaa korkeus on keskeltä 21 metriä ja laidoilta 10 metriä. Areena-tilassa on useita sähkönsyöttöpisteitä ja vesipisteitä. Viemäröinti, paineilma ja tietoliikenne- valmiudet kuuluvat myös perusvalmiuteen. Kiinteistön jäähdytysjärjestelmä palvelee tarvittaessa myös suurta Areena-tilaa.

Tilaan voidaan tulla sisään myös raskaalla kalustolla.

 

Pukutiloja on yhteensä kuusi kappaletta. Areenan väestönsuojatilat

muodostuvat kahdesta noin 100 neliön tilasta, joissa on suihkut ja

pukeutumistilat miehille sekä naisille. Tämän lisäksi Areenatasossa 

on EA-tilat sekä muita pienempiä oheistiloja.

 

Areenan pohjakuva (2.krs) 

Areenan pohjakuva (1. krs)

Areenan sähkö-vesi-viemäröinti 

Areenan mallipohjat (kuvat havainnollisia) 

 

 

Kokoustilat

 

Areenan kokous- ja aulatilat ovat yhteensä noin 1050 neliötä. Tila jakautuu siirrettävillä väliseinillä 1 – 5 erilliseen tilaan. Pienin yksittäinen tila on 72 neliötä, jossa voidaan pitää vaivattomasti esimerkiksi 20-30 hengen peruskokous.

 

Kokoustilan muunneltavuus mahdollistaa hyvin moninaisen käytön. Kirjaesittelyt, pienet näyttelyt, iltajuhlat, promootiot ja niin edelleen onnistuvat hyvin tiloissamme. Tilassa on tietoliikenne-valmiudet ja tilakohtainen tasokas kokousäänentoisto.

 

Kokoustilat / henkilömäärät  

 

 

Komia-kabinetti

 

Komia-kabinetti on tasokas diplomaattimallinen kokoustila. Kokouspöydän ympärille mahtuu 26 henkilöä ja tilan sivustan ryhmätyöpöydille 16 henkilöä.

 

Tilassa on valmiina langaton tai langallinen kokousäänentoisto sekä silmukkavahvistin. Tilan pysyvä laitteisto, videoprojektori, digiboxi ja dokumenttikamera, ovat yhdistettyinä av-ohjaimeen, joka takaa sujuvan laitteiden käytön. Tilan perusvalmiuteen kuuluu langallinen tai langaton Internet-yhteys. Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa tyylikkäät kalusteet ja tasokkaat Fazer tarjoilut.

 

Komia-kabinetti pohja 

 

 

Ravintolatilat

 

Seinäjoki Areenassa on tasokas 250 asiakaspaikan kiinteä ravintolatila ja ravintolan yhteydessä satapaikkainen kesäterassi.

 

Kiinteä ravintola palvelee avoimena ravintolana lounasaikaan säännöllisesti arkisin klo 10.30 – 13.30.

 

Kiinteän ravintolan lisäksi Areenan ravintolapalvelut rakennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös muihin tiloihin. Areenassa on yhteensä 6500 anniskelupaikkaa. Tiloissa on toteutettu lukuisia vaativia yli tuhannen hengen ravintolapalvelun kokonaisuuksia.

 

Ravintolapalveluita tuotetaan non stop – periaatteella tilausten mukaisesti lähtien pienistä kokouksista aina mittaviin juhlallisiin

päivällistarjoiluihin. Seinäjoki Areenan ravintolapalvelut tuottaa

Fazer Food Services Oy.

 

Ravintola pohjakuva

Ravintola havainnekuva (1) 

Ravintola havainnekuva (2) 

 

 

Areenan piha-alue ja paikoitusalue

 

Areenan lähialueella on paikoitustilaa yli 1000 autolle. Areenan hyvät peruspalvelut mahdollistavat piha- ja paikoitusalueen hyödyntämisen myös näyttelyalueena. Aluetta voidaan käyttää yhdessä Areenan sisätilojen kanssa tai erikseen käyttötarpeesta riippuen. Piha-alueella on jakokaapit sähkönsyötölle ja vesipisteet sekä viemäriliittymä siirrettävälle kalustolle. Alue on kokonaisuudessaan asfaltoitu.

 

Parkkipaikat

GIF 

 

Ulkoalueet

PDF 

GIF 

 

Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonnan antamat ohjeet alueen pysäköinnistä.  

 

Havainnekuva 

Asemapiirros