Lounaslista
Ravintola Miitti (A-halli)
Ravintola avoinna arkisin klo 10.30 – 13.30
- lounas tarjolla klo 10.30 – 13.30
Hinnat
Nordic Buffet 12,30 euroa
Keittolounas 10,50 euroa
Lapset 4-11 v. -50%
Eläkeläiset / Opiskelijat 10,80 euroa
Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne. Hyvää ruokahalua!
(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (M) Maidoton, (*) Suomalaisten ravitsemussuositusten mukainen, (Veg) Soveltuu vegaaniruokavalioon, (ILM) Ilmastoystävällinen, (VS) Sis. tuoretta valkosipulia, (A) Sis. allergeeneja
A: allergisoiva, G: gluteeniton, L: laktoositon, M: maidoton, VEG: vegaani, VL: vähälaktoosinen, VS: lisätty valkosipulia *: Voi hyvin
Kysy lisää sopimushinnoittelusta lounaan osalta
Ravintola Miitti, seinajokiareena@compass-group.fi
Compass Group Finland Oy
(y-0873697-9)
PL 201, 00281 HELSINKI
Tervetuloa!
-
viikko 12
MAANANTAI 18.3.
Kauden runsas salaattipöytä
Porsasta valkosipuli-currykastikkeessa (A, G, L, M, VS)
Täysjyvänuudeleita (*, A, ILM, L, M)
Rapeaa siemen paneroitua kalaa (*, A, ILM, L, M)
Tilli-kermaviilikastiketta (A, G, L)
Papas arrugadas -perunoita (*, G, ILM, L, M, Veg)
Burgundinpataa soijalla ja kasviksilla (*, A, ILM, L, VS)
Kauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Jälkiruokavalikoima
Vaniljakastiketta (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
TIISTAI 19.3.
Kauden runsas salaattipöytä
Kebab iskender (A, L, VS)
Kalkkuna-juustokastiketta (*, A, G, L)
Pennepastaa (A, ILM, L, M, Veg)
Pastajuustoraastetta (A, G, L)
Tomaatti-vuohenjuustokastiketta (*, A, G, ILM, L, VS)
Kauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Mustikkahyvettä (A, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
KESKIVIIKKO 20.3.
Kauden runsas salaattipöytä
Paahdettua broileria ja kasviksia teriyakikastikkeessa (A, G, L, M, VS)
Basmatiriisiä (G, L, M, Veg)
Naudanlihaa smetana-sipulikastikkeessa (*, A, G, L, VS)
Härkislasagnea (*, A, ILM, L, VS)
Kauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Mango-hedelmäkiisseliä (G, L, M, Veg)
Vaniljakermavaahtoa (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
TORSTAI 21.3.
Kauden runsas salaattipöytä
Talon pinaattiohukaisia (*, A, ILM, L)
Jauhelihakastiketta (*, G, L, M)
Raejuusto-yrttitäytettä (A, G, L)
Jauhemaksapihvejä (A, L, M)
Puolukkahilloa (A, G, L, M, Veg)
Ruskeaa kastiketta (A, ILM, L)
Papas arrugadas -perunoita (*, G, ILM, L, M, Veg)
Kermaista kirjolohikeittoa (A, G, ILM, L)
Kauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Valkosuklaamoussea (A, G)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.
PERJANTAI 22.3.
Kauden runsas salaattipöytä
Porsaanleike (A, G, L, M)
Bearnaisekastiketta (A, G)
Juustoperunoita (A, G, L)
Härkäpapu-kasvisnachopeltiä (A, L, VS)
Kasviskroketteja (*, G, ILM, L, M, Veg, VS)
Chili-inkiväärijogurttikastiketta (A, G, ILM, L)
Kauden kasviksia (G, L, M, Veg)JÄLKIRUOKA
Limerahkaa (A, G, L)
Kahvia / TeetäLounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruuan.