Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

 

 


 

Liikuntavuorot

 

Seinäjoki Areenassa on paljon eri lajeihin soveltuvaa liikuntatilaa. Areena-tilaan mahtuu virallinen sisäjalkapallokenttä. Jalkapallon ja pesäpallon ”sisäpyhätöksi” tila muuttuu, kun halliin asennetaan kumirouhetekonurmi.

 

Näiden lisäksi Areena soveltuu erinomaisesti perinteisiin sisäliikuntalajeihin. Hallitilasta noin 5 500 neliötä on päällystetty kiinteällä joustinmatolla. Esimerkiksi sulkapallon pelaamiseen palvelee yhtä aikaa 12 kenttää, lentopalloon 8 ja salibandyyn 6 kenttää. 

 

Areenan käyttö liikuntavuorojen osalta jakautuu ns. kumirouhetekonurmen

käyttöaikaan ja muuhun perinteiseen sisäliikunnan käyttöaikaan.

 

› Urheilupohjapiirustukset 

 

Indisvuorot

 

Kesätauko, vuorot jatkuu 29.7.2019. Kivaa kesää!

 

klo Maanantai 
Tiistai
Keskiviikko Torstai     
Perjantai

8-9

         

9-10

     

 

 

10-11      

 

 

11-12      

 

 

12-13      

 

 

13-14      

 

 

14-15      

 

 

15-16        

 

 

 

Tekonurmijakso

Vuosittain joulukuun lopusta keskimäärin maaliskuun puoliväliin asti Areenassa on tekonurmi. Tämä aika on varattu lähes kokonaan liikuntavuoroille lähinnä jalkapallon ja pesäpallon käyttöön. Toki alustalla on mahdollisuus harjoittaa myös muuta liikuntaa.

 

 

 

Muu sisäliikuntakäyttö

 

Tekonurmijjakson ulkopuolinen aika vuodesta mahdollistaa eri sisäliikuntalajien harrastamisen tiloissa. Vuoroja on varattavissa Areenan myyntipalvelusta esimerkiksi sulkapalloon, salibandyyn, futsaliin ja lentopalloon. Näiden lisäksi tilat soveltuvat erinomaisesti aerobiciin, voimisteluun ynnä muuhun vastaavaan liikuntaan.

 


 

 

 

Kilpailut

 

Areenan tiloissa järjestetään vuosittain lukuisia turnauksia ja kilpailuja.

Massiiviset tilat antavat järjestäjille mahdollisuuden toteuttaa vaativiakin tapahtumia. Tilojen lisäksi turnaus- ja kilpailutoimintaa täydentävät ravintolapalvelut. Osanottajien ruokailut voidaan järjestää vaivatta saman katon alla. Samoin turnausten sponsoreilla ja yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus järjestää esimerkiksi näyttäviä promootioita tapahtuman aikana.

 

› Urheilupohjapiirustukset 

 

 

Varaukset ja lisätiedustelut myyntipalvelusta

ma- pe klo 08.30 - 16.00

puhelin 06 429 9160

tai ota yhteyttä