JARKKO TAMMINEN SHOW

24.11. Showtime klo 19.00

Seinäjoki Areena, B-Halli, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI

Ennenkuulumaton. Loistelias. Viihdyttävä. Isompi, terävämpi ja hauskempi kuin koskaan. Kaikkea tuota on syksyllä 2023 Suomen merkittävimmille konserttiareenoille saapuva uusi Jarkko Tamminen Show.
Illan ykköstähti, isäntä ja hyväntahtoisen huumorin maagiseen taikaan lapsesta saakka uskonut seremoniamestari on Jarkko Tamminen, joka tuo yleisön eteen yli 30 ikonisinta imitaatiohahmoaan. Parituntisen esityksen aikana estradille Jarkon esittäminä pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Ellinoora, Juha Mieto, Karita Mattila, Michael Monroe ja Amerikan-serkku Donald Trump.

Kyseessä ei ole yhden miehen perinteinen stand up -esitys, vaan ajankohtaisia uutis- ja julkkisaiheita populaarihistoriaan kekseliäästi yhdistelevä liki 20 henkeä työllistävä kotimainen suurproduktio, jonka vilkkuvien värivalojen ja kirkkaan jättiscreenin loisteessa nähdään myös Suomen taitavimmista muusikoista koostuva nelihenkinen livebändi sekä eri viihdeohjelmista tutut huipputanssijat Marko Keränen, Saana Akiola, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström. Syksyn 2023 Jarkko Tamminen Show on ensiluokkaisesta puhe- ja lauluimitaatiosta, sketsiviihteestä, parodiahahmoista, tanssista ja musiikista koostuva ainutkertainen live-spektaakkeli, jossa on suuren maailman show tunnelmaa.

Tule, näe, hengästy, hämmästy ja riemastu. On taas aika nauraa.

Liput ja lisätietoa täältä!