Areenan lounas
klo 10.30-13.30

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Rekisteriseloste


Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Seinäjoki Areena Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.2.2019. (Viimeisin muutos 12.2.2019)

Rekisterinpitäjä

Seinäjoki Areena Oy, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 1544483-5

Rekisteristä vastaavat yhteyshenkilöt

Rekisteristä vastaavat henkilöt:

Asiakkuuspäällikkö Marja Kiikka, puh 06 429 9130, gsm 044 550 4360,
email marja.kiikka@seinajoki.fi


Myyntisihteeri Pia Rauhala, puh 06 429 9160, gsm 044 550 4361,
email pia.rauhala@seinajoki.fi


Tietosuojavastaava:
Asiakkuuspäällikkö Marja Kiikka, puh 06 429 9130, gsm 044 550 4360,
email marja.kiikka@seinajoki.fi

Rekisterin nimi

Seinäjoki Areena Oy:n asiakasrekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
- henkilön suostumus
- tarjousta tai sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on myynti, tarjous- ja sopimuskäsittely,  yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 


Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
Yritys/yhdistys/organisaatio (nimi)
Y-tunnus
Rekisterinumero (yhdistykset)
Laskutusosoite
Puhelinnumero
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Yhteyshenkilön email

Henkilön nimi
Henkilötunnus
Laskutusosoite
Puhelinnumero
Email


Tietoja säilytetään Seinäjoki Areena Oy:n asiakasrekisterissä kirjanpitolain sekä muun lainsäädännön vaatimat 6 vuotta, jonka jälkeen tiedot anonymisoidaan. Tietojen anomymisointi suoritetaan kolmen vuoden välein.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle (Seinäjoki Areena Oy, Asiakkuuspäällikkö Marja Kiikka, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle (Seinäjoki Areena Oy, Asiakkuuspäällikkö Marja Kiikka, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (30vrk).